IPS

Integreren is het antwoord

IPS: Integrated Production System

Eén systeem voor het compleet automatiseren van jouw organisatie.

Alles altijd overal

Ieder productieproces is anders. Met onze standaard modules wordt de software aangepast voor jouw onderneming en bedrijfsvoering. Gewoon simpel heel je organisatie automatiseren en inzichtelijk maken, van productielaag t/m managementinformatie. Dat kan met IPS.

Communicatie vereenvoudigd

Simpel heel je bedrijf automatiseren, van productielaag t/m managementinformatie. Één oplossing voor MES, OEE, Scada, HMI.

Inzicht

Een applicatie is zo goed als zijn user interface. Daarom ontwikkelen wij een eenvoudige maar intuïtieve interface die inzicht geeft in alle productieprestaties. Statische gegevens worden gebruikt om onderhoud te optimaliseren, productiviteit te rapporteren en d.m.v. diagnostische gegevens wordt de efficiëntie verbeterd.

iPS Live video

IP-camerabewaking via MP4-stream, geïntegreerd in iPS. Altijd en overal toegang tot live beelden uit uw productieomgeving of uw pand.

Verbindingen

iPS is een schaalbaar en transparant platform, met lean communicatie en intuïtieve contextuele filtering van informatie.
iPS is klaar voor modulaire uitbreiding met diverse modules voor SQL, ERP, .CSV en .TXT gegevensbronnen.

Alle relevante bedrijfsdata wordt gekoppeld en overzichtelijk in één systeem inzichtelijk gemaakt. Altijd, overal en voor iedereen toegankelijk.

Inzicht

Overzichtelijk dashboard

Altijd en overal inzicht in alle processen. Het IPS dashboard toont alle gevraagde gegevens, ongeacht het scherm of de toepassing:

  • Productiecijfers in productiehal
  • Trends en statussen op scherm operator
  • Gepersonaliseerde informatie via tablet
  • Specifieke gegevens voor bezoekers
Efficiëntie

Batchregistratie en rapportage

Wat, waar en wanneer. Tijdens de productie worden alle relevante batch gegevens opgeslagen en op een toegankelijke manier inzichtelijk gemaakt. Elke batch bestaat uit de volgende informatie:

  • Batch gerelateerde trendgrafieken
  • Batch gerelateerde alarmen
  • Batch rapportage (PDF)
  • Batch gegevens exporteren

Volledig beheer over het maken, bewerken, voorbereiden en plannen van batches. Bewerk batch wachtrijen, afhankelijk van inkomende planningsprioriteiten en start, pauzeer, hervat of annuleer elke batch via het IPS-dashboard. Direct vanaf het lokale bedieningspaneel of op afstand.

Inzicht

Multifunctioneel
dashboard met Sticky Notes

De ouderwetse sticky notes zijn terug, maar dan modern. Ervaar hoe handig het is als operators bij ploeg wissels informatie achter kunnen laten. Geschreven notities zijn onleesbaar of raken kwijt, digitale sticky notes zijn binnen IPS altijd zichtbaar en eenvoudig te gebruiken.

Inzicht

Geïntegreerde machine informatie

Informatie van onderdelen en andere PDF’s zoals blauwdrukken en handleidingen worden binnen IPS geïntegreerd weergegeven zodat ze direct voor de juiste gebruikers beschikbaar zijn. Wel zo efficient en zeer effectief!

Contact

Neem contact met ons op

iPS voor jouw organisatie!

Progmatic Industriële Automatisering in Steenbergen (NB) is in 1984 begonnen met de bouw van kleine PLC-besturingen. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een bedrijf dat complete organisaties automatiseert. Maak kennis met IPS voor jouw organisatie, de koffie staat klaar! informatie@progmatic.nl

Progmatic

Progmatic